STRATEGY

Strong and sustainable development in right proportion with the economic development of our country being proactive in policies of healthcare system

SOURCES OF SUCCESS

Extensive experience in the pharmaceutical field. Well prepared, dynamic and highly motivated personnel. An inspiring and welcoming work environment. Clear customer care goals and an always-improving customer approach.

VISION

FUFARMA will continue to be a prominent company in distribution of innovative pharmaceutical products from forerunning producers and creation of our own products basket

QUALIFICATIONS AND MEMBERSHIPS

Certifications gives pharmaceutical industry new management tool to improve patient safety

FUFARMA is a licensed pharmaceutical importer/wholesaler

FUFARMA has been the first pharmaceutical enterprise in Albania to obtain the Certificate of the Standard System for the Management of the Quality ISO 9001-2000 / ISO 9001-2008 issued by the Certification Entity of the European Community and keeping its standards certification up to date.

FUFARMA is member of Chamber of Commerce and Industry of Tirana and American Chamber of Commerce.

About us

FUFARMA sh.a with headquarter in Tirana, is one of the Albanian leading players in elaboration, distribution of imported and local pharmaceuticals also the supply of medical materials and equipment. It has enjoyed the exclusivity for storage, supervision, supply of medical materials and medicaments for all hospitals of Albania and the right of distribution for all medicaments of bids by the Ministry of Health for the health institutions. The company has previously shown extensive distribution capacity for drugs and health products, handling huge volumes of works.

Medical marketing

FUFARMA operates and achieves medical marketing activities; directly or in the field of services and assistance to partners who need such professional advice.

Accurate services

FUFARMA performs straight accurate services to the patient all over its network of twelve pharmacies including the pharmacies in ownership and those in co-ownership.

Standards

In the entireness of its activity, FUFARMA aims and fulfil high ethical and professional standards and full compliance with legal and regulatory framework.

The Most Popular Products

The information on this site does not substitute doctor or pharmacist consultancy

Afloderm 20 g Pomadë

AFLODERM pomadë përmban Alclometason i cili është një bar i grupit të barnave të quajtur kortikosteroide lokale. Është i klasifikuar si "mesatarisht i fuqishëm". Këto barna vendosen në sipërfaqen e lëkurës për të reduktuar skuqjen dhe kruarjen të shkaktua

Alerinit

Alerinit përmban 5mg Levocetirizine që është një antihistaminik i përdorur në trajtimin e alergjive. Bari antihistaminik kundërshton pasojat e veprimit të histaminës, dhe eliminon simptomat alergjike. Alerinit përdoret që nga fëmijët e moshës 6 vjeç e der

Hiverac

HIVERAC përmban 245g Tenofovir Diproxil, një agjent antiretroviral që përdoret te të rriturit mbi moshën 18vjeç, për trajtimin e hepatitit kronik kur të paktën njëri shkaktar është një virus i hepatitit B (HBV); si dhe për luftimin/trajtimin e Virusit shk

Magne B6

Magne B6 përmban 470mg Magnez dhe 5mg Pyridoxine Hydrochloride. Ky produkt përdoret sipas rekomandimit të mjekut për trajtimin e mungesës së Magnesiumit dhe në të gjitha ato patologji kur mjekut i volit një marrje e shtuar e këtij minerali.

Ormidol

Ormidol përmban 100mg Atenolol dhe i përket një grupi medikamentesh të quajtura beta-bllokues, të cilët veprojnë duke ulur ritmin e rrahjeve të zemrës si dhe forcën e kontraktimit kardiak. Ormidol përdoret për: Trajtimin e hipertensionit (presion i lartë

PEGinpol

Çdo kuti Peginpol përmban 100g Macrogol 3350. Macrogol 3350 është një laksativ osmotik që zbut masën fekale dhe lehtëson zbrazjen e natyrshme të zorrëve. Ky produkt lufton kapsllëkun mund të përdoret edhe pa rekomandimin e mjekut

Rabiza

RABIZA përmban 20mg Rabeprazole Natriumi, që klasifikohet si: Frenues të Pompës Protonike. RABIZA rekomandohet për trajtimin e atyre pacientëve që kanë:Ulçer Aktive Duodenale, Ulçer të lehtë Aktive të Stomakut, Sëmundje Të Refluksit Simptomatik Gastroesof

Sergilex -Met 1mg - 500mg

SERGILEX-Met përmban 1 mg Repaglinide dhe 500 mg Metformin Hydrochloride. Repaglinide dhe Metformin janë antidiabetikë oralë që ndihmojnë për të kontrolluar nivelin e sheqerit në gjak. Repaglinide ul nivelet e glukozës në gjak përmes rritjes së sekretimit

Sergilex -Met 2mg - 500mg

SERGILEX-Met përmban 2 mg Repaglinide dhe 500 mg Metformin Hydrochloride. Repaglinide dhe Metformin janë antidiabetikë oralë që ndihmojnë për të kontrolluar nivelin e sheqerit në gjak. Repaglinide ul nivelet e glukozës në gjak përmes rritjes së sekretimit

Urutal

URUTAL përmban 24 mg Betahistine Dihydrochloride. Ky bar është një analog i histaminës dhe vepron duke përmirësuar qarkullimin e gjakut në veshin e brendshëm (Ul presionin e lartë të gjakut në veshin e brendshëm). Urutal përdoret për trajtimin e: Simptoma

Valcodin 10mg - 160 mg

VALCODIN përmban 10mg Amlodipin që i përket grupit të substancave të quajtura, bllokues të kanaleve të kalciumit dhe 160m Valsartan që i përket grupit të substancave të quajtura antagoniste të receptorit angiotensin II. Të dyja këto substanca ndalojnë ngu

Valcodin 5 mg - 160 mg

VALCODIN përmban 5mg Amlodipin që i përket grupit të substancave të quajtura, bllokues të kanaleve të kalciumit dhe 160m Valsartan që i përket grupit të substancave të quajtura antagoniste të receptorit angiotensin II. Të dyja këto substanca ndalojnë ngus

FUFARMA sha,
70 years a success

Founded in 1946, FUFARMA is the first Albanian pharmaceutical company. Located in Tirana, in premises of 14,000 sqm with moreover than 8,000 sqm warehouses and over 610 m3 refrigerator

Media Gallery

 

2017

2017

2017

2016

2016

2016

2017

2016

2017

2017

2017

2017

2017

2016

2017

FUFARMA IN NUMBERS

1946 Fufarma sha was founded

14000 m2 in premises

8000 m2 warehouses

610 m3 refrigerator capacity

100 % success rate

Our Partners

Working with prestigious partners allows FUFARMA to engage in important opportunities,
encouraging innovation and ensuring the prudent use of traditional and new products
"Always laugh when you can, it is cheap medicine"
George Byron