Produktet

Afloderm 20 g Pomadë

Linja e lëkurës

Alclomethasone dipropionate 0.5 mg/1g

tubet x 20 g pomadëAFLODERM pomadë përmban Alclometason i cili është një bar i grupit të barnave të quajtur kortikosteroide lokale. Është i klasifikuar si "mesatarisht i fuqishëm". Këto barna vendosen në sipërfaqen e lëkurës për të reduktuar skuqjen dhe kruarjen të shkaktua
STRATEGJIA

Zhvillimi i fortë dhe i qëndrueshëm në proporcion të drejtë me zhvillimin ekonomik të vendit tonë duke qenë aktive në politikat e sistemin shëndetësor

BURIME TE SUKSESIT

Përvojë e gjerë në fushën e farmaceutikes.Personel i mirë përgatitur,dinamik dhe i motivuar. Një mjedis pune frymëzues dhe mikpritës.Objektiva të qarta në kujdesit e konsumatorëve dhe një qasje gjithmonë në përmirësimin ndaj klientit. Struktura organizative të përcaktuara mirë; procedura operacionale te standardizuara saktesisht.

VIZIONI

FUFARMA do të vazhdojë të jetë një kompani e shquar në shpërndarjen e produkteve të reja farmaceutike të prodhuesve pararendës dhe do të krijojë shportën e produkteve të veta