Produktet

PEGinpol

Pediatri

Makrogol 3350

kuti x 100 grÇdo kuti Peginpol përmban 100g Macrogol 3350. Macrogol 3350 është një laksativ osmotik që zbut masën fekale dhe lehtëson zbrazjen e natyrshme të zorrëve. Ky produkt lufton kapsllëkun mund të përdoret edhe pa rekomandimin e mjekut
STRATEGJIA

Zhvillimi i fortë dhe i qëndrueshëm në proporcion të drejtë me zhvillimin ekonomik të vendit tonë duke qenë aktive në politikat e sistemin shëndetësor

BURIME TE SUKSESIT

Përvojë e gjerë në fushën e farmaceutikes.Personel i mirë përgatitur,dinamik dhe i motivuar. Një mjedis pune frymëzues dhe mikpritës.Objektiva të qarta në kujdesit e konsumatorëve dhe një qasje gjithmonë në përmirësimin ndaj klientit. Struktura organizative të përcaktuara mirë; procedura operacionale te standardizuara saktesisht.

VIZIONI

FUFARMA do të vazhdojë të jetë një kompani e shquar në shpërndarjen e produkteve të reja farmaceutike të prodhuesve pararendës dhe do të krijojë shportën e produkteve të veta