STRATEGJIA

Zhvillimi i fortë dhe i qëndrueshëm në proporcion të drejtë me zhvillimin ekonomik të vendit tonë duke qenë aktive në politikat e sistemin shëndetësor

BURIME TE SUKSESIT

Përvojë e gjerë në fushën e farmaceutikes. Personel i mirë përgatitur,dinamik dhe i motivuar. Një mjedis pune frymëzues dhe mikpritës. Objektiva të qarta në kujdesit e konsumatorëve dhe një qasje gjithmonë në përmirësimin ndaj klientit

VIZIONI

FUFARMA do të vazhdojë të jetë një kompani e shquar në shpërndarjen e produkteve të reja farmaceutike të prodhuesve pararendës dhe do të krijojë shportën e produkteve të veta

KUALIFIKIME DHE ANËTARESIME

Certifikimi i jep industrisë farmaceutike një mjet të ri për të rritur sigurine e pacientit

FUFARMA është një importues/shpërndarës farmaceutik i licencuar.

FUFARMA ka qenë ndërmarrja e parë farmaceutike në Shqipëri qe ka marrë Certifikata e Sistemit Standard për Menaxhimin e Cilësisë ISO 9001-2000 / ISO 9001-2008 të lëshuar nga Enti certifikimit të Komunitetit Europian dhe vazhdon ruajtjen e certifikimin e standardeve deri me sot.

FUFARMA është anëtar i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë së Tiranës dhe Dhomes se Tregtisë Amerikane.

Kush jemi ne

FUFARMA sha me seli në Tiranë, është një nga lojtaret kryesorë shqiptarë në përpunimin, shpërndarjen e barnave të importuara dhe ato vendase, gjithashtu edhe furnizimin e materialeve e pajisjeve mjekësore. Ajo ka gëzuar ekskluzivitetin për ruajtjen, mbikqyrjen, furnizimin e materialeve mjekësore dhe medikamente për të gjitha spitalet e Shqipërisë si dhe të drejtën e shpërndarjes për të gjitha barnat e tenderuar të Ministrisë së Shëndetësisë për institucionet shëndetësore. Kompania ka treguar edhe më parë kapacitet të madh në shpërndarjen e barnave dhe produkteve të shëndetit duke trajtuar vëllime të konsiderueshme pune.

Marketimi Mjekësor marketing

FUFARMA kryen aktivitete të marketingut mjekësor drejtpërsëdrejti si dhe në shërbim dhe asistence ndaj partnerëve që kanë nevojë për këshillim profesional të këtij lloji.

Sherbime te drejtperdrejta

FUFARMA kryen shërbime të drejtpërdrejta ndaj pacientit, në rrjetin e saj të 12 farmacive qe përfshijne farmaci në pronësi të plotë dhe ato në bashkëpronësi .

Standartet

Në tërësinë e aktivitetit të vet, FUFARMA synon e plotëson standarte të larta etike e profesionale dhe përputhshmëri të plotë me ligjet dhe aktet rregullatore në fuqi.

Produktet më të kërkuara

Informacioni në këtë websitë nuk zëvëndëson këshillat e mjekut apo farmacistit

Afloderm 20 g Pomadë

AFLODERM pomadë përmban Alclometason i cili është një bar i grupit të barnave të quajtur kortikosteroide lokale. Është i klasifikuar si "mesatarisht i fuqishëm". Këto barna vendosen në sipërfaqen e lëkurës për të reduktuar skuqjen dhe kruarjen të shkaktua

Alerinit

Alerinit përmban 5mg Levocetirizine që është një antihistaminik i përdorur në trajtimin e alergjive. Bari antihistaminik kundërshton pasojat e veprimit të histaminës, dhe eliminon simptomat alergjike. Alerinit përdoret që nga fëmijët e moshës 6 vjeç e der

Hiverac

HIVERAC përmban 245g Tenofovir Diproxil, një agjent antiretroviral që përdoret te të rriturit mbi moshën 18vjeç, për trajtimin e hepatitit kronik kur të paktën njëri shkaktar është një virus i hepatitit B (HBV); si dhe për luftimin/trajtimin e Virusit shk

Magne B6

Magne B6 përmban 470mg Magnez dhe 5mg Pyridoxine Hydrochloride. Ky produkt përdoret sipas rekomandimit të mjekut për trajtimin e mungesës së Magnesiumit dhe në të gjitha ato patologji kur mjekut i volit një marrje e shtuar e këtij minerali.

Ormidol

Ormidol përmban 100mg Atenolol dhe i përket një grupi medikamentesh të quajtura beta-bllokues, të cilët veprojnë duke ulur ritmin e rrahjeve të zemrës si dhe forcën e kontraktimit kardiak. Ormidol përdoret për: Trajtimin e hipertensionit (presion i lartë

PEGinpol

Çdo kuti Peginpol përmban 100g Macrogol 3350. Macrogol 3350 është një laksativ osmotik që zbut masën fekale dhe lehtëson zbrazjen e natyrshme të zorrëve. Ky produkt lufton kapsllëkun mund të përdoret edhe pa rekomandimin e mjekut

Rabiza

RABIZA përmban 20mg Rabeprazole Natriumi, që klasifikohet si: Frenues të Pompës Protonike. RABIZA rekomandohet për trajtimin e atyre pacientëve që kanë:Ulçer Aktive Duodenale, Ulçer të lehtë Aktive të Stomakut, Sëmundje Të Refluksit Simptomatik Gastroesof

Sergilex -Met 1mg - 500mg

SERGILEX-Met përmban 1 mg Repaglinide dhe 500 mg Metformin Hydrochloride. Repaglinide dhe Metformin janë antidiabetikë oralë që ndihmojnë për të kontrolluar nivelin e sheqerit në gjak. Repaglinide ul nivelet e glukozës në gjak përmes rritjes së sekretimit

Sergilex -Met 2mg - 500mg

SERGILEX-Met përmban 2 mg Repaglinide dhe 500 mg Metformin Hydrochloride. Repaglinide dhe Metformin janë antidiabetikë oralë që ndihmojnë për të kontrolluar nivelin e sheqerit në gjak. Repaglinide ul nivelet e glukozës në gjak përmes rritjes së sekretimit

Urutal

URUTAL përmban 24 mg Betahistine Dihydrochloride. Ky bar është një analog i histaminës dhe vepron duke përmirësuar qarkullimin e gjakut në veshin e brendshëm (Ul presionin e lartë të gjakut në veshin e brendshëm). Urutal përdoret për trajtimin e: Simptoma

Valcodin 10mg - 160 mg

VALCODIN përmban 10mg Amlodipin që i përket grupit të substancave të quajtura, bllokues të kanaleve të kalciumit dhe 160m Valsartan që i përket grupit të substancave të quajtura antagoniste të receptorit angiotensin II. Të dyja këto substanca ndalojnë ngu

Valcodin 5 mg - 160 mg

VALCODIN përmban 5mg Amlodipin që i përket grupit të substancave të quajtura, bllokues të kanaleve të kalciumit dhe 160m Valsartan që i përket grupit të substancave të quajtura antagoniste të receptorit angiotensin II. Të dyja këto substanca ndalojnë ngus

FUFARMA sha,
70 vite suksesi

E themeluar ne 1946, FUFARMA është kompania e parë farmaceutike shqiptare. E vendosur në Tiranë, ajo ka shtrirje në një siperfaqe mbi 14.000 m2, më tepër se 8,000 m2 magazina dhe mbi 610 m3 kapacitete frigoriferike me kushte optimale përpunimi

Media Galeri

 

2017

2017

2017

2016

2016

2016

2017

2016

2017

2017

2017

2017

2017

2016

2017

FUFARMA NE SHIFRA

1946 Themelohet FUFARMA sha

14000 m2 siperfaqe

8000 m2 magazina

610 m3 kapacitete frigoriferike

100 % norma e suksesit

Partneret Tanë

Bashkëpunimi me partnerë prestigjiozë lejon FUFARMA-n për t'u angazhuar në mundësi të rëndësishme,
të inkurajojë risitë dhe të sigurojë përdorimin e kujdesshëm të produkteve tradicionale dhe të reja..
"Le të qeshim gjithsaherë mundemi, sepse e qeshura është nje ilaç që nuk kushton"
George Byron