Produktet

Ormidol

Sistemi Kardiovaskular dhe Hematologji

Atenolol 100 mg

kuti x 28 tabletaOrmidol përmban 100mg Atenolol dhe i përket një grupi medikamentesh të quajtura beta-bllokues, të cilët veprojnë duke ulur ritmin e rrahjeve të zemrës si dhe forcën e kontraktimit kardiak. Ormidol përdoret për: Trajtimin e hipertensionit (presion i lartë
STRATEGJIA

Zhvillimi i fortë dhe i qëndrueshëm në proporcion të drejtë me zhvillimin ekonomik të vendit tonë duke qenë aktive në politikat e sistemin shëndetësor

BURIME TE SUKSESIT

Përvojë e gjerë në fushën e farmaceutikes.Personel i mirë përgatitur,dinamik dhe i motivuar. Një mjedis pune frymëzues dhe mikpritës.Objektiva të qarta në kujdesit e konsumatorëve dhe një qasje gjithmonë në përmirësimin ndaj klientit. Struktura organizative të përcaktuara mirë; procedura operacionale te standardizuara saktesisht.

VIZIONI

FUFARMA do të vazhdojë të jetë një kompani e shquar në shpërndarjen e produkteve të reja farmaceutike të prodhuesve pararendës dhe do të krijojë shportën e produkteve të veta