Produktet

Propolactive Oro Forte

Propoli, estati rosa canina

kuti x 10 bustinaBustina të tretëshme në gojë pa nevojën e ujit me shije limoni dhe mjalti, për të luftuar virozat. E përshtatshme për fëmijë dhe të rritur. Për simptoma të ndryshme si dhimbje fyti, hundë të bllokuara, ulje imuniteti, bllokim të sistemit të frymëmarrjes.
STRATEGJIA

Zhvillimi i fortë dhe i qëndrueshëm në proporcion të drejtë me zhvillimin ekonomik të vendit tonë duke qenë aktive në politikat e sistemin shëndetësor

BURIME TE SUKSESIT

Përvojë e gjerë në fushën e farmaceutikes.Personel i mirë përgatitur,dinamik dhe i motivuar. Një mjedis pune frymëzues dhe mikpritës.Objektiva të qarta në kujdesit e konsumatorëve dhe një qasje gjithmonë në përmirësimin ndaj klientit. Struktura organizative të përcaktuara mirë; procedura operacionale te standardizuara saktesisht.

VIZIONI

FUFARMA do të vazhdojë të jetë një kompani e shquar në shpërndarjen e produkteve të reja farmaceutike të prodhuesve pararendës dhe do të krijojë shportën e produkteve të veta