Produktet

Urutal

Sistemi Nervor

Betahistine Hydrochloride 24 mg

kuti x 20 tabletaURUTAL përmban 24 mg Betahistine Dihydrochloride. Ky bar është një analog i histaminës dhe vepron duke përmirësuar qarkullimin e gjakut në veshin e brendshëm (Ul presionin e lartë të gjakut në veshin e brendshëm). Urutal përdoret për trajtimin e: Simptoma
STRATEGJIA

Zhvillimi i fortë dhe i qëndrueshëm në proporcion të drejtë me zhvillimin ekonomik të vendit tonë duke qenë aktive në politikat e sistemin shëndetësor

BURIME TE SUKSESIT

Përvojë e gjerë në fushën e farmaceutikes.Personel i mirë përgatitur,dinamik dhe i motivuar. Një mjedis pune frymëzues dhe mikpritës.Objektiva të qarta në kujdesit e konsumatorëve dhe një qasje gjithmonë në përmirësimin ndaj klientit. Struktura organizative të përcaktuara mirë; procedura operacionale te standardizuara saktesisht.

VIZIONI

FUFARMA do të vazhdojë të jetë një kompani e shquar në shpërndarjen e produkteve të reja farmaceutike të prodhuesve pararendës dhe do të krijojë shportën e produkteve të veta